Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του προέδρου του ΕΚΔΔΑ

Την προκήρυξη της θέσης υπέγραψε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης


Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), απευθύνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως αναφέρει η προκήρυξη της θέσης, την οποία υπογράφει η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 13 Ιουνίου 2014.

Σημειώνεται δε ότι ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα διοριστεί με τριετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεωθεί με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ το ύψος και το είδος των συνολικών αποδοχών του θα καθοριστεί με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα κάτωθι τυπικά προσόντα:

α) Κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

β) Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον θα συνεκτιμηθεί η πολύ καλή γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας.

γ) Σημαντική διοικητική εμπειρία, τουλάχιστον 5 ετών, σε θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης στον δημόσιο τομέα ή αντίστοιχη θέση ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα.

Επίσης, στην πρόσκληση ενδιαφέροντος υπάρχουν και κριτήρια για ουσιαστικά προσόντα, μεταξύ των οποίων, η ειδική εμπειρία, κυρίως σε θέματα δημόσιας διοίκησης κ.λπ., εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία στη διοίκηση οργανισμών και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ή και στην κατάρτιση και επιμόρφωση προσωπικού του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα.

Την ευθύνη της αξιολόγησης θα έχει πενταμελής Επιτροπή Αξιολόγησης, που θα συγκροτηθεί από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ένας σύμβουλος του ΑΣΕΠ, ως πρόεδρος, προτεινόμενος από το ΑΣΕΠ.

Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου