Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ξεκίνησε η έκδοση των ΦΕΚ επαναπρόσληψης των Δημοτικών Αστυνομικών

Αναμένονται και τα υπόλοιπα μέσα στις επόμενες μέρες - Προσωρινή η τοποθέτηση τους μέχρι την δημοσίευση των οριστικών πινάκων


Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Δημόσιου Τύπου και μετά την υπογραφή των Υπουργικών Αποφάσεων από τον Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκίνησε η δημοσίευση των ΦΕΚ προσωρινής τοποθέτησης των διαθέσιμων Δημοτικών Αστυνομικών. 

Μέχρι στιγμής εκδόθηκαν τα ΦΕΚ προσωρινής επανατοποθέτησης για τους υπαλλήλους που μετατάσσονται στα Υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Ωστόσο , είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν τροποποιητικά ΦΕΚ με τις αλλαγές που θα προκύψουν από την εκδίκαση των αιτήσεων θεραπείας από τα Ειδικά Τριμελή Υπηρεσιακά Συμβούλια του ΑΣΕΠ. Έτσι ολοκληρωμένη εικόνα θα υπάρχει μετά και την δημοσίευση των οριστικών πινάκων κατάταξης από το ΑΣΕΠ.


Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, το Υπουργείο Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλ. Διακυβέρνησης επιθυμεί να "κλείσει" τις εκκρεμότητες που αφορούν τα προγράμματα κινητικότητας και ιδιαίτερα των Δημοτικών Αστυνομικών που ήταν και το πιο περίπλοκο καθώς είχε τον μεγαλύτερο όγκο υπαλλήλων και τους περισσότερους φορείς για μετάταξη.

Από την επόμενη βδομάδα αναμένονται και τα ΦΕΚ των υπαλλήλων που μετατάσσονται στην ΕΛ.ΑΣ και το Υπ. Ανάπτυξης, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι και τα Ειδικά Τριμελή που εξετάζουν τις ενστάσεις θα έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμένονταν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου